Senang

 
De naam Senang doet eer aan mijn Indonesische afkomst. Het betekent: behaaglijk, tevreden, blij, je goed voelen. Dit is in essentie het gevoel dat Senang je wil laten ervaren.

 

Ik ben Tamara van Wingerden, eigenaar van SENANG LIFESTYLE;
  praktijk voor sport- en ontspanningsmassages, voeding en lifestyle.       


"I'm just out here living the dream"Ik geloof dat elk mens zijn dromen kan realiseren. Soms met een klein beetje hulp en een positieve benadering van alle kansen die het leven biedt.

Ik kan me nog herinneren als klein meisje al graag naar het CIOS (opleiding voor sport en beweging) te willen. Nadat ik het vak "sportmassage" op het CIOS Sittard had afgerond, heb ik ervoor gezorgd deze kennis meteen door te voeren in mijn dagelijkse routines en werkzaamheden. Zo heb ik ervaring opgedaan met het geven van massages in Sauna de Waterakkers en heb ik als sportmasseur gewerkt bij voetbalclub ADO'20 in Heemskerk.

In 2011 kreeg ik de kans om binnen de veilige muren van sportcentrum Pauel Sport (later Life Fit Centre en Ben Rietdijk Sport) in Haarlem mijn eigen praktijk te starten. 

In Frankrijk volgde ik samen met Petra Beelen een cursus Esalen Massage. Dit was voor mij een fantastische aanvulling waarmee ik nog meer mensen Senang kon laten voelen.

In de loop der tijd kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik gebruikte de producten om sneller te herstellen van mijn trainingen. Overtuigd van de waarde van deze producten deelde ik ze dankbaar met vrienden, familie en klanten. Ik begeleidde hen naar een gezondere levensstijl en Herbalife hielp hen om zich vitaal te voelen, hun gewicht onder controle te houden en sneller te herstellen van inspanning.

Senang Lifestyle heeft zich ontwikkeld tot een praktijk voor een complete aanpak van je levensstijl. Behalve de sport- en ontspanningsmassages krijg je coaching op het gebied van voeding en huidverzorging of kun je meedoen aan de verschillende challenges. Senang Lifestyle is te vinden op tappersweg 14-02 in Haarlem samen met schoonheidsspecialiste Sophistication.