Senang Lifestyle corona voorwaarden

  

Wij  hanteren strikte voorzorgsmaatregelen om verspreiding van Corona tegen te gaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en met respect de volgende voorwaarden zal volgen bij een bezoek aan Senang:

 Ben je in de laatste 10 dagen ziek geweest of met iemand in contact geweest die ziek is geweest, ben je helaas nog niet welkom voor een massage.

 Bij de ingang wordt gevraagd gebruik te maken van een desinfectiemiddel voor je handen.

 We zijn genoodzaakt om gebruik te maken van mondkapjes, gezien we ons niet aan de 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook op de massagetafel is het nodig deze op te houden. Het is toch een prettig idee, dat je beschermt blijft op het (stoffen) gedeelte waar ook anderen net met neus en mond hebben gelegen. Je mag er zelf één meenemen of je krijgt er aan gereikt.

 Kom graag precies op tijd en blijf na de behandeling niet langer dan nodig is. Er kan op dit moment meestal geen gebruik worden gemaakt van de wachtruimte om contact met de andere klanten te voorkomen. Water wordt je direct na de behandeling in massageruimte aangeboden.

 Neem zelf een badlaken om op te liggen én een handdoek mee voor je hoofd. Na elke behandeling wordt alles grondig schoongemaakt en gaan er nieuwe lakens op de tafel.

 Sophistication en Senang hebben zoveel mogelijk geprobeerd het kruisen van klanten te vermijden door op andere dagdelen te werken. Mocht het op de wisseling toch een keer overlappen, geef elkaar dan 1,5 meter de ruimte.

Mochten er vragen zijn dan ben ik op werkdagen van maandag t/m zaterdag tussen 12u30 en 13u30 met WhatsApp live beschikbaar of bij nood telefonisch.

Mocht je helaas geen gebruik kunnen maken van onze diensten? Meld je dan aan voor de online training ‘Slaap Meesterschap’ waarbij ik je zal inspireren om je zelf herstellend vermogen van jouw lichaam te optimaliseren. Zo kun je rug- nek- en andere spannings- en stressklachten verlichten en vooral ook voorkomen. De data vindt je via de navigatie bij ‘Online Trainingen’.

Om de website optimaal te laten werken, gebruiken wij cookies 🍪

Gratis Online Training

Slaap Meesterschap

In deze (online) training ontdek je:

  • hoe je meer kwaliteit en consistentie in je nachtrust kan brengen, waardoor je meer energie zal gaan ervaren gedurende je dagelijks leven
  • hoe dit een positieve invloed uitoefent op je carrière, je fysieke en mentale herstel, je relaties en je doelen en dromen.
  • Kennis over vele positieve en negatieve factoren die je rust kunnen beïnvloeden tijdens je dagelijkse routines.
Laar mij Jou helpen om te ontspannen en vol enerige je dagelijkse verantwoordelijkheden met plezier en vol focus te beleven!
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?