Senang Lifestyle corona voorwaarden

Eindelijk is het dan zo ver…. de regels worden iets versoepeld en er zijn weer (beperkt) mogelijkheden vanaf 11 mei voor massagebehandelingen. Uiteraard onder strikte voorzorgsmaatregelen om nieuwe verspreidingen te voorkomen.

Graag informeer ik op deze wijze dat de abonnementen nog steeds op non-actief worden gehouden. Dit omdat ik slechts de helft van de afspraken kan doen (t.o.v. de oude gang van zaken) en helaas de frequentie die je gewend was op dit moment niet kan inplannen.
In een enkel geval waarbij er net een nieuwe abonnementsperiode is ingegaan in april of mei is dat helaas mis gegaan. Mijn advies is om het geïncasseerde geld dan z.s.m. te storneren.
Er wordt nu verwacht dat je de behandeling los betaald, mocht je er geen meer tegoed hebben. De korting van je abonnement komt op dit moment te vervallen. Ik reken op jullie begrip hiervoor.
Naar verwachting komen er nieuwe abonnementsvormen waar je voor kan kiezen per juli 2020.

Ik ga er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en met respect de volgende voorwaarden zal volgen bij een bezoek aan Senang:

 Maak alleen en afspraak bij directe spanningsklachten die liever niet kunnen wachten. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer er weer ruimte is voor meer mensen.
 Ben je in de laatste 2 weken ziek geweest of met iemand in contact geweest die ziek is geweest, ben je helaas nog niet welkom voor een massage.
Wel kun je gebruik maken van de webinar waarbij ik je zal inspireren om je zelfherstellend vermogen zo te verbeteren dat je directe verlichting krijgt van verkrampte spieren en stressklachten. De data van dit webinar worden maandag bekend gemaakt.
Bij de ingang wordt gevraagd gebruik te maken van een desinfectiemiddel voor je handen en krijg je een door Senang Lifestyle mondkapje aangereikt.
 Kom graag precies op tijd en blijf na de behandeling niet langer dan nodig is. Er kan op dit moment geen gebruik worden gemaakt van de wachtruimte. Water wordt je direct na de behandeling in massageruimte aangeboden.
 Neem zelf een badlaken om op te liggen en een handdoek mee voor je hoofd. Na elke behandeling wordt alles grondig schoongemaakt en gaan er nieuwe lakens op de tafel.
 Sophistication en Senang hebben zoveel mogelijk geprobeerd het kruisen van klanten te vermijden door op andere dagdelen te werken. Mocht het op de wisseling toch een keer overlappen, geef elkaar dan 1,5 meter de ruimte.

Mochten er vragen zijn dan ben ik op werkdagen van maandag t/m zaterdag tussen 14u00 en 15u00 met WhatsApp beschikbaar of bij nood telefonisch.
Er wordt op dit moment hard gewerkt om ook op de andere kanalen deze informatie beschikbaar te stellen. De heropening vond 3 weken eerder plaats dan ik zelf had verwacht. Een leerpuntje om eerder voor te bereiden.

Om de website optimaal te laten werken, gebruiken wij cookies 🍪

Gratis webinar

Senang Lifestyle

In de webinar vertel ik je hoe je fysieke klachten kunt voorkomen en direct verlichting kunt brengen in verkrampte spieren. Kortom, hoe je in mum van tijd in je kracht staat met een ontspannen lichaam en geest.