Senang Lifestyle corona voorwaarden

  

Wij  hanteren strikte voorzorgsmaatregelen om verspreiding van Corona tegen te gaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en met respect de volgende voorwaarden zal volgen bij een bezoek aan Senang:

 Ben je in de laatste 10 dagen ziek geweest of met iemand in contact geweest die ziek is geweest, ben je helaas nog niet welkom voor een massage.

 Bij de ingang wordt gevraagd gebruik te maken van een desinfectiemiddel voor je handen.

We zijn genoodzaakt om gebruik te maken van mondkapjes, gezien we ons niet aan de 1,5 meter afstand kunnen houden. Tijdens de massage mag deze af desgewenst. In de massageruimte hebben wij een ionisator staan die tot 90% van de aerosolen uit de lucht onschadelijk maakt (aldus gebleken uit onderzoek van de TU Eindhoven). Vandaar dat je bij ons tijdens je massage vrij kunt ademhalen zonder mondkapje 🙂

 Kom graag precies op tijd en blijf na de behandeling niet langer dan nodig is. Er kan op dit moment meestal geen gebruik worden gemaakt van de wachtruimte om contact met de andere klanten te voorkomen. Water wordt je direct na de behandeling in massageruimte aangeboden.

 Neem zelf een badlaken om op te liggen én een handdoek mee voor je hoofd. Na elke behandeling wordt alles grondig schoongemaakt en gaan er nieuwe lakens op de tafel.

 Sophistication en Senang hebben zoveel mogelijk geprobeerd het kruisen van klanten te vermijden door op andere dagdelen te werken. Mocht het op de wisseling toch een keer overlappen, geef elkaar dan 1,5 meter de ruimte.

Mochten er vragen zijn dan ben ik op werkdagen van maandag t/m zaterdag tussen 12u15 en 12u30 met WhatsApp live beschikbaar of bij nood telefonisch.

Mocht je helaas geen gebruik kunnen maken van onze diensten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van onze activiteiten en lees onze BLOG om tools aangereikt te krijgen voor een gezonde en ontspannen leefstijl.

Zin in ontspanning?

Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je up-to-date over de laatste ontwikkelingen in onze massagepraktijk, speciale acties en nieuws over het team!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Gratis informatiegesprek