Ik ben Tamara, eigenaar van Senang.


In 2011 startte ik vanuit een klein kamertje in de sportschool. Inmiddels is Senang uitgegroeid tot de huidige locatie in de Waarderpolder.

Ik werk al ruim 20 jaar als masseuse en heb ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Mijn klanten ervaren een warme en persoonlijke benadering, waar ik geliefd om ben. Sportmassage en de aanvullende triggerpointbehandeling zijn de specialisaties waar ik ooit mee begonnen ben. Maar ook alle andere massages geef ik met veel zorg en aandacht.

Actief bewegen en sport is altijd mijn passie geweest. Daarom deel ik mijn kennis omtrent voeding, stressmanagement, ontspanning, gezonde leefgewoonten. Daarnaast deel ik graag nog veel meer met mijn klanten. Ik geef hier uiting aan door het organiseren van bootcamptraining, challenges en het geven van persoonlijk advies.

Ik blijf met veel interesse me verder ontwikkelen op het gebied van fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Tamara van Wingerden

Meer informatie?

Zin in ontspanning?

Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je up-to-date over de laatste ontwikkelingen in onze massagepraktijk, speciale acties en nieuws over het team!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Gratis informatiegesprek